perjantai 29. tammikuuta 2016
Palvikinkkurouhe-tonnikalamunakasrulla, viljaton, vhh
Silloin tällöin tulee tehtyä munakasrullaa. Itse tykkään tosi paljon tästä ruoasta! Tämä on viljaton ja vähähiilihydraattinen. Nyt oli käytössä näitä aineksia ja syntyi todella herkullinen munakasrulla. Salaatin kanssa oikein hyvä ruoka, ja seuraavakin päivänä maistuu hyvälle. Ei todellakaan tarvi mitään jauhoja tähänkään herkkuun!
Munakaspohja:
4 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
(ripaus suolaa)
Riko munat astiaan ja riko haarukalla munien rakenne rikki. Lisää kerma ja sekoita. Halutessasi lisää ripaus suolaa. Kaada seos uunipellille ja paista 200 asteessa n 20 minuuttia. Paistamisen jälkeen kumosin levyn toiselle paperille kuten kääretortun.
Valmista täyte sillä aikaa kun pohja on uunissa.
Täyte:
200 g palvikinkkurouhetta (esim Korpelan)
1 prk tonnikalaa
1/2 paprika
1 sipuli
n 1 - 1.5 dl mascarponea, smetanaa, tuorejuusto tms
mausteita
juustoraastetta
Pilko paprika ja sipuli pieneksi, pehmennä ne paistinpannulla voinokareen kanssa. Lisää seokseen mascarpone tms sekä kinkkurouhe ja tonnikala. Lisää mausteita oman maun mukaan.
Ripottele juustoraastetta kumotun munakaspohjan päälle. Levitä muu täyte ja rullaa rullaksi. Ripottele vielä vähän juustoraastetta rullan päälle ja laita hetkeksi uuniin 225 asteeseen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tätä teen! Kuullostaa nopealta iltaruualta �� Ja on oiva vierastarjottavakin!
VastaaPoistaSuosittelen! Tämä on seuraavana päivänkin oikein hyvää! :)
PoistaEilen tein tätä ja niiiiiin herkullinen tuli. Kaikki kahdeksan syöjää kehuivat!! Ja helppo oli tehdä, joten tulee tehtyä toistekkin.
VastaaPoistaTosi kiva kuulla että tykkäsitte! Minunki mielestä tämä on älyttömän hyvää! Ja täytteitä vaihtelemalla saa lisävaihtoehtoja.. esim jauhelihasta tulee myös hyvä. :)
Poista